Catering – Organizacija pogostitve za vaš dogodek

elite cateringCatering je umetnost priprave in postrežbe hrane, je celostna organizacija dogodka. Pogostitve, pripravo hrane in pomoč pri organizaciji dogodkov izvajamo pod imenom Elite catering.

Naše vodilo je, da poskrbimo za enkraten dogodek, poln gurmanskih užitkov ter hkrati zagotovimo dobro počutje in zadovoljstvo vaših gostov.

Elite Catering sestavlja mlada in kreativna ekipa, ki je svoje znanje in izkušnje pridobivala že na največjih pogostitvah po Sloveniji.

Priskrbimo hrano, ki so jo želite! Za vas lahko uredimo tako tople kot hladne jedi. Vse od kanapejev, fingerfoodov, do toplih obrokov.

Za vas na vaši lokaciji organiziramo:

  • Poslovne dogodkePoslovna srečanja, otvoritve, letne zaključke , sprejeme, konference…
  • Zasebne dogodkePoroke, rojstnodnevne zabave, domače vrtne zabave...

ZAHTEVAJTE NEZAVEZUJOČO PONUDBO ZA VAŠ DOGODEK!

Pišite nam ali nas pokličite na 031 398 461 še danes!

Občine, zdravstveni domovi, prireditvene dvorane,... na vseh teh in še veliko drugih mestih smo že organizirali pogostitve. Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali, svetovali in uresničili vaše želje za popolno izpeljan dogodek. Lokacija ni pomembna, prilagodimo se vam in catering izvedemo kjerkoli v Sloveniji. Sodelovali smo že s večimi večjimi in uspešnimi podjetji v Sloveniji, katera so postala tudi naše redne stranke.

Iščete primeren prostor v Mariboru? Oglejte si našo lokacijo TUKAJ.